Untitled

De zomer dit jaar is echt super heet. Het is bijna twee uur 's nachts en ik zweet me nog te pletter... of zou het misschien komen door die pc die weeral warme lucht produceert?
Daaraan zal toch nog moeten gewerkt worden... het energieverbruik en vooral de warmteproductie van de computer.
In het boek van Tim Berners Lee las ik dat hij ervan droomt om overal zomaar een scherm ter beschikking te hebben, over en altijd, om op die manier steeds en onmiddellijk toegang te hebben tot het World Wide Web.
Op zich is het inderdaad misschien wel een leuk en goed idee... zeker als je het web gebruikt op de manier waarop berners-lee ('uitvinder' van het web) het heeft bedoeld: een informatie ruimte om alle informatie te delen. Als dit écht wil werken moet je inderdaad altijd en overal onmiddellijk toegang hebben tot het www. Ik zou het echter niet zien zitten om mijn computerke heel de dag aan te laten staan bij zo'n temperaturen... ik moet in de zelfde kamer immers ook slapen. Als ik een vlugge blik werp op enkele tools zie ik dat mijn computer al weer 36 minuten aanstaat, wat op zich nog niet al te lang is. Binnen in mijn tower is het echter toch weeral 51 graden celcius en mijn processor (Athlon XP1800+) 57 graden. Ik denk dat ik niet verder moet zoeken waarom het hier zo warm is.

Comments

There are no comments.

Comment Atom Feed