Mozilla Calendar

Een tijdje geleden was ik alle projecten op de Mozilla website aan het bekijken. Er stond onder andere een Calendar bij en dat sprak me wel aan. Ik heb het nu juist getest omdat we voor ons project een online calendar willen gebruiken. De calendar kan je uploaden naar een server zodat je met een team de calender kan gebruiken.
Wat me nog een beetje lastig leek was het feit dat je op iedere computer eerst Mozilla Calendar zou moeten installeren om je calendar te kunnen bekijken. De gegevens worden echter opgeslagen als een iCal file en dat is (blijkbaar) een gestandaardiseerd formaat. MS Outlook kan dit bestand dus bijvoorbeeld ook lezen. En nog beter: op http://phpicalendar.sourceforge.net/nuke/ vind je een php script dat deze bestanden ook kan lezen zodat je het zelfs gewoon vanuit je browser kan lezen.
Ik ga er ??n van de dagen verder mee experimenteren en misschien voeg ik wel een calendar toe aan het weblog

Comments

There are no comments.

Comment Atom Feed