XUL Apps > Tabbrowser Extensions - outsider reflex

Deze extension voor Mozilla Firebird moet ik zeker bekijken en uittesten.
Hiermee kan je je tabs verplaatsen en de balk ook onderaan zetten, zoals dat in opera ook gaat.
XUL Apps > Tabbrowser Extensions - outsider reflex

Comments

Avatar

Schatteke on 2003-09-24 21:21 reply

bwoa ja, dat tabbalk onderaan

bwoa ja, dat tabbalk onderaan staat is wel handing, maar ik doe steeds volledig modzilla dicht dan :-s (kruisje op te sluiten staat dan ook vanonder natuurlijk...) en die mouse gestures vergeet ik altijd te gebruiken...

voor mij dus toch maar niet

Avatar

TeRanEX on 2003-09-25 11:19 reply

Ja maar ge kunt daarmee ook

Ja maar ge kunt daarmee ook op iedere tab een knoppeke zetten om die tab te sluiten en verder echt wel super veel extra opties. Bijvoorbeeld ook een voortgangsbalkske op den tab zelf terwijl een pagina wordt geladen. Echt een onmisbare extension volgens mij

Comment Atom Feed