Mozilla 1.5

Hmmm de server van Mozilla is echt wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel traaaaaag op het moment.. ik zit nu al 10 minuten te wachten op het dialoog venster waar ik de download van Thunderbird wil opslaan. Nu valt het me echter maar juist op dat ook Mozilla zelf een nieuwe versie heeft, ook juist sinds vandaag (ondertussen eigenlijk al gisteren), versie 1.5).
Normaal gaat de server altijd vrij snel en nu voel je echt dat je niet de enige rare mens op deze planeet bent die zich niet neerlegt bij Micro$oft Internet Explorer. Neen aan de snelheid waar de server nu op reageert merk je dat je niet alleen staat. Dat er veel mensen op ??n of andere manier zich niet neerleggen bij 'hetgene wat iedereen gebruikt'.
Pas op micro$oft, hier komt Mozilla...
Releases

Comments

There are no comments.

Comment Atom Feed