Determining Browser Type and Version with JavaScript

Op deze pagina vind je een uitgebreide uitleg hoe je kan kijken met welke browser iemand je pagina bekijkt en aanvullende tips en opmerkingen
Determining Browser Type and Version with JavaScript

Comments

Avatar

Liz on 2005-03-15 15:28 reply

Hey! Ik heb een vraagje: Ik

Hey! Ik heb een vraagje: Ik kom maar niet op een site. En om daar weer op te komen, moet ik een cookie accepteren. En om dat te kunnen doen, heb ik een browser type nodig dat niet bekend is bij de ontwikkelaars van de site. Maar ik weet niet precies wat een cookie en een browser type is... En dus kan ik zo ook niet op de site komen. Ik heb veel dingen geprobeerd, maar ik kom er al 3 maanden niet meer op en het is echt een te gekke site! Wie wilt/kan me helpen en je krijgt er (als je wilt) wat voor terug!! Groetjes

Comment Atom Feed