Noodles

Het is lang geleden maar hier ben ik nog eens met een bespreking van Noodles. Of liever, 3 soorten noodles!
Een paar dagen geleden ben ik samen met mijn schatteke naar de chinese supermarkt geweest aan het astrid plein (één van de supermarkten dus). Momenteel krijgen de Noodles van Nissin mijn voorkeur. In de supermarkt die we binnenwandelden ontdekte ik van Nissin drie smaken die ik nog niet kende: Kip, Beef en Sesam.
Die moesten dus uitgeprobeerd worden :-) Ik begin met de kippennoodles. Die heb ik samen met mijn schatteke geprobeerd.
Mijn schatteke vond ze lekker, ik vond ze eerder nogal gewoon. Niet dat ze niet lekker waren, maar ook niet erg bijzonder.


De beef noodles vielen mij meer in de smaak.
Het klaarmaken was wel een gesukkel: ik hou wel van lange slirten dus kreeg ik het idee om de 'klomp' noodles in z'n geheel in de pot te doen (normaal breek ik de 'klomp' noodles in een paar stukken, dan is het wa sneller klaar). Dat geeft wel problemen als je dan ontdekt dat je pot daar eigenlijk te klein voor is. Bijgevolg vlogen de stukken noodles naar alle kanten, door er met mijn vork stukken af te proberen krijgen...
Toen alles eindelijk in de pot zat viel er nog een zakje olie uit het pakje mee in de pot dus kon ik nog beginnen vissen ook. De noodles zelf waren in ieder geval wel heel lekker.

Sesam noodles leken me eigenlijk iets raars en ik had me eraan verwacht dat ik ze niet zo heel lekker zou vinden. Maar toch waren ze heel lekker :-) Wel had ik er sesamzaadjes in verwacht maar die zaten er dus niet in.

Nissin Foods (USA)
Nissin Foods (Thailand)
Nissin Foods Japan (niet erg leesbaar ;-) )

Comments

Avatar

Schatteke on 2003-12-24 10:09 reply

ik moet ook toegeven dat er

ik moet ook toegeven dat er niet veel smaak zit in die kipnoodles, maar ze kunnen ermee door, heb al veel slechtere gegeten...

Avatar

karen on 2004-10-01 12:46 reply

alle nooddles op een stokje,

alle nooddles op een stokje, maar waar IS diue fameuze chinese supermarkt??? Zou in de buurt van station/ de zoo moeten zijn? Graag een wegaanwijzing...
Merci!!
en...
smakelijk!

Comment Atom Feed