Sunparks

Al foto's-uploadend naar mijn foto album een log van ons verblijf in sunparks...


We zijn immers met zes mensen (drie koppels) naar sunparks in Mol geweest. Via libelle konden we een 'villa' huren voor €35 per persoon. Dit konden we dus niet laten liggen! vlak voor de examens ons nog eens lekker uitleven :-p


De vakantie op zich was h??l erg leuk. Dat kwam hoofdzakelijk door het superleuke gezelschap. Over de villa en het hele park eigenlijk zijn we minder te spreken. Een villa waar je eerst drie uur in de kou moet zitten tot je tenen pijn doen en afvriezen is niet echt een leuke welkomst. Na twee keer gevraagd te hebben naar de technische dienst is het toch gelukt en begon ons huisje heel stillekes aan warm te worden. Vanaf dan begon er wel condens van de muren etc te lopen zodat we hier en daar een persoonlijk zwemparadijs kregen. Zeker tegen de laatste dag begon dit toch wel een beetje vies te worden.


Het zwemparadijs (het echte dan) vond ik persoonlijk wel goed. Hoewel de wildwaterbaan misschien toch wel beter de zelfmoordbaan zou genoemd worden, die was echt gevaarlijk.
De Black Hole daarentegen was super! Dit was een eenvoudige schuif-af (een buis) maar ze was binnenin volledig donker met hier en daar een lampeke. Het doet best raar wanneer je in de duisternis naar beneden glijdt.


Zaterdag hebben we in het zwemparadijs een hamburger met fritten gegeten en hoewel het iets duurder was dan een mcDonalds of Quick waren de porties wel h??l enorm.
's Avonds heb ik samen met mijn schatteke gekookt maar eigenlijk heeft vooral mijn schatteke gekookt en ik de tafel gedekt en was het eten bijgevolg dus ook h??l lekker. Het eten van vrijdag avond, bollekes in tomatensaus, was trouwens ook h??l erg lekker.


Zondagmorgend zijn we nog eens gaan zwemmen (en ons leven nog maar eens gewaagd in de zelfmoordbaan) en 's middags zijn we gaan bowlen. Ook de bowling was in de stijl van het park: met touwtjes en versleten. Je moest er zelfs geen bowlingsloefkes voor te dragen. Wel konden we een nieuw soort spel spelen: speel je ballen op! Tja wat doe je als je ballen niet terugkomen... Daardoor konden we wel drie uur spelen voor de prijs van twee, als vergoeding voor de problemen. We hadden echter evengoed niet kunnen betalen vermits het sportcaf? (waar de bowling was) eigenlijk niet open was en je er vrij binnen kon.


's Avonds aten we lekkere spaghetti en nadien moesten we het hele zootje weer in onze valies proberen krijgen.


Nog ??n grappig citaat: 'Meneer heeft u soms ook last van opkomend water?' Mja zo kan je inderdaad wel vragen aan de buurman of hij ook last heeft van vocht in zijn huisje :-)

Comments

Avatar

Maarten on 2003-12-15 21:39 reply

Hehe, ge zijt nog wat details

Hehe, ge zijt nog wat details vergeten he :-)

Zo sliep ik (Maarten) met mijn schattietje (Kelly) naast de WC, en af en toe waren er van die leukerds die een ferme sch**t kwamen laten, en da's vrij grappig :-p

Avatar

vicky on 2003-12-16 08:44 reply

Nog iets: der zijn der die

Nog iets: der zijn der die veel lawaai maken als ze gaan slapen... ;-)

Avatar

vicky on 2003-12-16 13:43 reply

das ook waar ;-) maar wa

das ook waar ;-) maar wa wilde met kartonnen muren :-s

Avatar

TeRanEX on 2003-12-18 11:55 reply

Mss waren het onze

Mss waren het onze nederlandse buren wel die 's nachts al dat lawaai maakten?? Om te zwijgen van hun ochtendgymnastiek ;-)

Avatar

Anti-schimmel-parks on 2004-09-15 13:29 reply

Whahaha nou ik ben er dus ook

Whahaha nou ik ben er dus ook een ''weekend'' heen geweest, naja NOOIT meer dus!
De schimmel stond op de muren, gatverdamme

Comment Atom Feed