Time to ... Take a Taco!

logo Take a Taco Vandaag ben ik met mijn schatteke nog eens in Take a Taco gaan eten naast de UGC (in de van ertbornstraat in Antwerpen).
Take a Taco is een Mexicaans FastFood restaurant maar het is toch helemaal niet vergelijkbaar met de typische fastfoodrestaurants. Als je er binnenstapt herken je wel zaken zoals de typische fastfoodrestaurantvuilbakken (weeral een nieuw woord bedacht ;-)) en van die zaken maar toch is de aankleding helemaal anders. Overal zie je Mexicaans spullen en tekeningen en schilderingen van de typische figuurtjes van Take a Taco. De kleuren groen en geel en rood zijn er overheersend. Dit geeft je onmiddellijk het 'Take a Taco'-gevoel.
Het eten zelf is best wel lekker en zeker van een hoger nivo dan andere welbekende fastfood. Mijn favoriet is een grote kippentaco en als voorgerechtje Buenos Nachos met kaassaus. Dat is ëcht superlekker!
Op de website kan je trouwens de radiospots beluisteren. De beste vind ik de ongecensureerde versie van de Bomma. Die is wel lachen :-)
Ben je nog steeds aan het twijfelen om het eens te proberen? Haal dan je Guidogids boven want daar staan 4 bonnetjes in die je daar kan gebruiken!


Take A Taco

Comments

Avatar

Ron Smulpaap on 2004-01-19 18:46 reply

Maar ... voor het lekkere

Maar ... voor het lekkere eten , ?chte caipirinha , een mojito of abacaxi cocktail en latino-gezelligheid ga je toch wel naar TROPICOS zeker? :P

Comment Atom Feed