Gastronomisch weekendje

fotoOm even uit te blazen na de examens ben ik met mijn schatteke op gastronomisch weekend geweest in Hostellerie d'Inzepr?. Dit is een hotel in Barvaux (nabij Durbuy) waar mijn schatteke samen met haar ouders al twintig jaar komt. Het hotel is voor hen dan ook een soort tweede thuis. Toen we er aankwamen moesten we dan ook eerst een hele resem kussen enzo uitdelen aan alle bekende mensen :-). Heel 'de ploeg' die steeds in dezelfde periode gaan als mijn schat en haar ouders was er immers. De meeste mensen kwamen me zelfs nog bekend voor want we waren in juli ook al voor ??n overnachting geweest.
Hoewel ik de meeste mensen van 'de ploeg' dus nog niet echt goed kende duurde dat niet lang. Ik voelde me direct in de familie opgenomen en voelde mij er dus ook heel snel thuis. Als je op gastronomisch weekend gaat is dat natuurlijk vooral om te eten :-p. En we hebben h??l goed gegeten!! Vrijdagavond drie gangen, zaterdagmiddag drie gangen, zaterdagavond vijf gangen en zondagmiddag driegangen. Zaterdagavond was natuurlijk het grote moment. Ieder kleed zich dan een beetje op Dat vond ik in het begin wel een beetje een raar idee maar eigenlijk is het wel leuk, volgende keer doe ik dan ook heel mijn kostuum mee in de plaats van enkel mijn broek en een hemd :-)
menu
De menu van zaterdagavond kan je hiernaast bekijken. Alles wast ?cht heerlijk!

Het was dus met andere woorden een weekend waar ik met plezier aan terugdenk en ik hoop dat in juli een beetje uitkomt met vakantiewerk enzo dat we nog een paar dagen kunnen gaan :-)De foto's van het weekend
Een filmpje vanop de terugweg...
Nog een filmpje vanop de terugweg...


Comments

Avatar

vicky on 2004-01-20 15:22 reply

ge zij nog onze slogan

ge zij nog onze slogan vergeten :wink:

1, 2, 3, 4...

Comment Atom Feed