Inference Group: Dasher Project: Home

Toen ik op freshmeat.net en sourceforge naar een programma om overal Mouse Gestures te kunnen gebruiken (wat ik spijtig genoeg niet heb gevonden), vond ik dit programma. Het is een programma om met een muis tekst te typen (eigenlijk dus eerder 'samenstellen'). Aan de rechterkant heb je verschillende letters waar je naar wijst en dan verschijnen er weer volgende letters zodat je woorden kan volgen. Er zit ook een woordenschat ingebouwd zodat de meest voorkomende woorden sneller gevormd kunnen worden.
Het programma zou heel goed gebruikt kunnen worden op toestellen als pda's en bijvoorbeeld door mensen die niet in staat zijn om met een gewoon klavier te typen.
Inference Group: Dasher Project: Home

Comments

Avatar

Schatteke on 2004-01-15 20:44 reply

ik heb het eens uitgetest en

ik heb het eens uitgetest en ik blijf toch met 1 hand typen, want dat programma werkt toch niet zo verschikkelijk handig vind ik

Avatar

TeRanEX on 2004-01-15 20:52 reply

Uehm... bij mijn weten typ je

Uehm... bij mijn weten typ je toch met twee handen?

Ik heb wel eens in een film iemand gezien en die kon met ??n hand sneller typen dan ik met twee :D

Maarja dat was dan ook in een film...

Avatar

Schatteke on 2004-01-15 21:05 reply

ZO bedoelde ik het ook weer

ZO bedoelde ik het ook weer niet, ik bedoelde: ik dacht het prog te kunnen gebruiken ipv met 1 hand te typen, maar dat ga ik toch niet doen...

gesnope?

Avatar

TeRanEX on 2004-01-16 00:05 reply

Ik heb dien dan Dasher ook

Ik heb dien dan Dasher ook eens geinstalleerd en da doe wel raar in het begin maar ik denk wel als ge da nen tijd doet (en misschien geen andere manier hebt om tekst in te voeren op nen computer) da dat dan toch wel relatief snel gaat. Da programma leert ook aan de hand van de letters die ge combineert heb ik ondervonden. Als ge bijvoorbeeld 'de' vormt zal de volgende keer dat je over de 'd' gaat de e automatisch al meer naar voren springen

Comment Atom Feed