Vivisimo Clustering - automatic categorization and meta-search software -

Deze zoekmachine zou je zeker eens moeten proberen.
Zelf vond ik hem in een artikel van slashdot en heb hem net uitgeprobeerd.
De zoekmachine werkt in 'clusters'. En dat merk je ook als je bijvoorbeeld zoekt op 'Jeroen Budts' ;-). Dan krijg je links een soort categorie lijst, die hi?rarchisch is onderverdeeld. Rechts staan de eigenlijke zoekresultaten. Dit heeft dus als voordeel dat je niet ??n lange lijst met resultaten hebt maar eindelijk eens overzichtelijke restultaten :-) Als je bijvoorbeeld mijn weblog zocht, klik je op de gevonden categorie 'TeRanEX, Weblog' en je ziet enkel nog twee links naar mijn weblog. Zo gaat het dus h??l erg snel
Vivisimo Clustering - automatic categorization and meta-search software -

Comments

There are no comments.

Comment Atom Feed