Nieuw speelgoed: MSI Mega Stick 1

Mega Stick Gisteren heb ik een MSI Mega Stick 1 gekocht.
Ik was al langer aan het uitkijken naar een USB stickje omdat dat toch wel handig is voor op school enzo.
In de MediaMarkt had ik vorige week een usb stickje van Medion gezien met 256Mb die je ook ineens als MP3 speler kan gebruiken. Na er wat over gedacht te hebben zou ik die vrijdag gaan kopen. Zonder succes natuurlijk. Allemaal uitverkocht natuurlijk...
Dan zaterdag maar naar de Bredabaan samen met mijn schatteke waar ik deze MSI zag staan en er onmiddelijk op verliefd werd. De stick heeft 128Mb geheugen, kan gebruikt worden als MP3/wav player, heeft een ingebouwde microfoon om geluid mee op te nemen, een ingebouwde FMradio, kan opnemen van de radio als .wav en meer... zelfs de mogelijkheid om een externe micro aan te sluiten ontbreekt niet!
Het toestelletjes werkt op ??n AAA batterijtje waarmee je 12uur muziek zou moeten kunnen luisteren, en hoewel ik dat eerst even dacht, kan je het toestelletje ook aansluiten en gebruiken op je pc zonder dat er een batterijtje in zit.
De geluidskwaliteit is naar mijn mening zeer goed, zowel bij het afspelen van MP3's, als radio luisteren, als opnemen van geluid. De bediening werkt ook zeer handig eens je ze doorhebt.


Vanaf nu kan ik een nieuwe trend starten: voiceloggen :lol: (dat ben ik nog niet echt tegen gekomen...)
Hier alvast de eerste episode: de afwas ;-) (255kb)


De website: MSI Mega Stick 1 [MS-5511]


[Edit] Ik heb hem ?99.99 betaald in de Megapool op de Bredabaan in Merksem


mega stick

Comments

Avatar

Schatteke on 2004-02-29 22:42 reply

1. stoefer 2. niet meer

1. stoefer

2. niet meer voiceloggen: ge versta der toch nix van (mss maar best ook ;-))!

Avatar

TeRanEX on 2004-02-29 22:43 reply

Ja das inderdaad zo, maar wat

Ja das inderdaad zo, maar wat er tijdens den afwas wordt gezegd is ?cht ni interessant ;-)

Avatar

Ruben Verheyen on 2004-03-01 11:59 reply

Hoeveel heeft dit ongeveer

Hoeveel heeft dit ongeveer gekost?

Ik ben namelijk ook ge?nteresseerd in een stickie met mp3-speler.

Avatar

TeRanEX on 2004-03-01 21:04 reply

Lap nu ben ik die prijs er

Lap nu ben ik die prijs er toch nog bij vergeten zetten :| Stom van mij!

Ik heb hem ?99.99 betaald in de Megapool op de Bredabaan (Merksem)

Avatar

bram on 2004-03-02 23:44 reply

:) Die zomerreis naar

:) Die zomerreis naar Finland, Rusland en Estland. Er leuke avonturen beleefd.

Avatar

NoSo on 2004-03-03 10:56 reply

Ik ben van plan binnenkort

Ik ben van plan binnenkort ook eentje te kopen, maar ik kijk nog even de kat uit de boom mits de prijzen nog zullen dalen. In ieder geval ziet het er rooskleurig uit voor muziek op zak te hebben. Of dit de platenfirma's tengoede zal komen daar ben ik minder van overtuigd. But hey ... who cares anyway ...

Avatar

TeRanEX on 2004-03-03 11:07 reply

Tja de prijzen zullen altijd

Tja de prijzen zullen altijd blijven zakken. Binnen een paar maanden heb je waarschijnlijk voor dezelfde prijs 256Mb (er is trouwens al een versie van de stick met 256meg), maar als je op dat moment weer een paar maanden wacht heb je w??r meer voor dezelfde prijs enzovoort, dus eens moet je gewoon even doorbijten en dan een paar maanden je ogen dichthouden om niet gefrustreerd te raken door de prijzen die steeds maar zakken :lol: maar dat is met alle informatica gerief zo h? :roll:

'k Heb erover nagedacht om nog wa te wachten ze maar met da project voort school is da toch wel vreed handig! :)

Avatar

Schatteke on 2004-03-03 11:17 reply

ondertussen geniet je er toch

ondertussen geniet je er toch maar van he :wink: Op dalende prijzen kan je gewoon niet wachten, want er zal toch altijd iets zijn. Want stel nu dat je binnen 3 maand die stick kan kopen aan ?50, dan kan je er eentje kopen van 256Mb aan ?100 en dan kan je weer een paar maand wachten tot die van 256Mb zakt in prijs... Tis natuurlijk wel goedkoop zo, want zo geef je geen cent uit!

Comment Atom Feed