SharpReader

Screenshot Zoals je in een van mijn vorige posts over RSS Aggregators kon lezen, gebruik ik momenteel RSS Bandit.
Omdat dit programma enkel feeds weergeeft die 100% geldig zijn ben ik op zoek gegaan naar een alternatief.
Hierbij kwam ik natuurlijk het bekende SharpReader weer tegen en heb het nu toch maar eens geprobeerd. En ik heb het zelfs direct ingesteld als mijn standaard aggregator want het is eigenlijk best wel goed.
Het programma trekt van layout vrij hard op FeedReader (de auteur gebruikte eerst FeedReader voor hij SharpReader heeft ontwikkeld). Het werkt lekker vlot en geeft feeds die net volledig geldig zijn toch weer :-)
Er bestaat ook een plugin zodat je vanuit SharpReader w.bloggar kan starten om een item onmiddellijk te bloggen.
SharpReader

Comments

Avatar

Jef Pober on 2004-02-02 13:13 reply

ergens in de nabije toekomst

ergens in de nabije toekomst komt XUL Channels terug, beter dan ooit en dan zullen al die desktop aggregators ervan lusten :) moehahahaha :twisted:

Avatar

TeRanEX on 2004-02-03 00:18 reply

Ha dat ken ik niet? Is dat

Ha dat ken ik niet? Is dat dan webbased? in de stijl van Feedster.com? of zit het dan ingebakken (als extension ofzo) in mozilla?

Ik vind een desktop aggregator toch vrij handig omdat die al het werkt voor je doet, zoals mijn e-mail client (mozilla thunderbird natuurlijk ;-)) dat ook voor me doet.

Maar ik ben nog wel op zoek naar een goede 'webbased' aggregator die ik van overal kan gebruiken (bijvoorbeeld school :lol:) Feedster.com is er wel zo??n maar die vind ik toch niet zo heel goed eigenlijk...

Comment Atom Feed