Hier zitten we dan...

Rond halfzes vanavond kwam ik op de Rooseveltplaats in Antwerpen aan om de bus te nemen naar huis. Toen ontdekte ik dat mijn avond er wellicht net iets anders zou uitzien dan verwacht...

Lekkende tankwagen Antwerpen: evacuatie wijk in Ekeren

Een deel van het giftig product dat is gelekt uit een gekantelde vrachtwagen in de Antwerpse haven, is in de waterloop het Schijn terechtgekomen. De woonwijk Schoonbroek werd daarom ge?vacueerd. 25 mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht met irritaties aan ogen of luchtwegen. Niemand is er ernstig aan toe. [...]
Met zeer veel moeite ben ik bij ons bomma geraakt en hier zitten we dan... proberen aan luchtmatrassen te geraken en dan zal er niet veel anders opzitten dan bij de bomma te blijven slapen...
(Ben ik even blij dat ons bomma nen computer heeft met een internetverbinding, al is dat maar via de telefoonlijn :-) )


GvA: Lekkende tankwagen Antwerpen: evacuatie wijk in Ekeren

Comments

Comment Atom Feed