THG: Linux Migration: met WLAN oplossing?

Op Tom's Hardware Guide is het tweede deel verschenen van een How-To voor het migreren van Windows naar Linux, zo las ik op Slashdot.
Toon ik in de vlucht het eerste deel bekeek viel mijn oog onmiddellijk op het stuk over 'Hardware Compatibility' en dacht daarmee natuurlijk direct aan mijn wireless netwerkkaart waarvoor geen Linux drivers zijn... En mogelijk heb ik nu eindelijk een oplossing gevonden :-)
In de how-to staat te lezen dat er inderdaad meerdere fabrikanten zijn die geen drivers maken voor linux, maar er bestaat een wrapper zodat je de windows drivers kan gebruiken :-D
Dat moet ik zeker en vast uittesten! Ik moet alleen nog eens veel tijd en moed zoeken om de Linux draad terug op te nemen... maar het komt wel weer een serieuze stap dichterbij, een pc zonder internet is immers als een caf? zonder bier :-)
Migrating from Windows to Linux, Part 1: Preparation
Migrating From Windows To Linux: Part 2

Comments

There are no comments.

Comment Atom Feed