Firefox Marketing

FirefoxBinnen een zestal weken brengt de Mozilla Foundation Firefox 1.0 uit (normaal gezien op 14 september om juist te zijn). Om ervoor te zorgen dat dit niet onopgemerkt voorbij gaat wordt er hard gewerkt aan een hele marketingstrategie. E?n van de manieren waarop Firefox de aandacht van het grote publiek zal proberen winnen is dmv advertenties in tijdschriften en op websites.

Omdat de Mozilla Foundation een nonprofit organisatie is en er dus geen zakken geld klaar liggen voor zo'n groots opgezette campagne hopen de mensen van het marketingteam op een beetje goede wil. Ken jij toevallig iemand die een high traffic website runt of bij een uitgeverij of redactie werkt en denk je dat die persoon in kwestie eventueel gratis advertentieruimte kan fixen? Laat het dan OP DEZE WEBSITE weten.

(vrij overgenomen van Fuckhedz)

Comments

Avatar

Percept on 2004-07-30 04:12 reply

Ik kan bijna niet wachten op

Ik kan bijna niet wachten op de 1.0 hoewel ik niet echt volg of er grote veranderingen te verwachten zijn ten opzichte van 0.9

Ik ben nog aan het twijfelen of ik er zelf iets over zou posten omdat men bezoekers volgens men stats allemaal al Firefox of Mozilla gebruiken. :)

Avatar

TeRanEX on 2004-07-30 11:51 reply

Ik denk niet echt dat er nog

Ik denk niet echt dat er nog veel veranderingen gaan komen, momenteel gaat men eerder proberen om alles zo bug-vrij als mogelijk te maken.
Wel nieuw zijn livemarks. Dit zijn bookmarks van een Feed, die verschijnen als een map en daarin komen dan de items uit de feed :-)

Als al jouw bezoekers firefox/mozilla gebruiken moet je er zeker iets over posten want dan heb je meer kans dat sommige van je bezoekers actief mee willen zoeken naar tijdschriften etc :D

Comment Atom Feed