Vanaf nu: dagelijkse nieuwsbrief!

Vanaf nu is het mogelijk om dagelijks (rond 10 uur 's morgends) een mailtje te ontvangen met de update van dit blog, zodat je steeds op de hoogte blijft :-)
Inschrijven kan je doen met het formuliertje aan de rechterkant

Als je zelf een weblog hebt dat op Nucleus draait kan je daaraan ook heel makkelijk zo'n nieuwsbrief aan toevoegen. Om deze nieuwsbrief-functionaliteit aan nucleus toe te voegen heb ik de NP_MyNewsletter plugin geschreven. Meer info vind je op http://wiki.budts.be/NpMyNewsletter en op http://dev.budts.be/nucleus/news/45 (voor een kort overzicht van de functionaliteit).

Comments

Avatar

Schatteke on 2004-08-06 19:08 reply

jama het verschil tussen

jama het verschil tussen links en rechts kent em nog ni ze (gelijk medeklinkers en klinkers, das ook tzelfde...) :roll:

Avatar

Percept on 2004-08-07 11:54 reply

Het ziet er goed uit maar is

Het ziet er goed uit maar is dit niet een klein beetje overbodig door RSS ?

Avatar

TeRanEX on 2004-08-08 18:58 reply

RSS of Atom maken zoiets

RSS of Atom maken zoiets absoluut overbodig maar integenstelling tot e-mail gebruikt (nog) niet iedereen een aggregator...

Avatar

Percept on 2004-08-08 21:20 reply

Dat is natuurlijk ook wel

Dat is natuurlijk ook wel waar en een nieuwsbrief is dan zeker een mooie alternatieve dienst.

Avatar

Schatteke on 2004-08-09 18:25 reply

inschrijvers die de

inschrijvers die de nieuwsbrief daarna niet meer lezen wsl. Je kan je tegenwoorden bij gewoonweg alles inschrijven voor een nieuwsbrief, die mss op het eerste zicht allemaal zeer interessant lijken. Bv om een weblog te volgen, om de laatste koopjes bij Carrefour niet te missen... Je schrijft je maar in want ze zijn allemaal 'de moeite waard om in te schrijven'. Na een tijdje heb je gewoon elke dag 20 mails enkel maar aan nieuwsbrieven. Die je dan vervolgens gewoon delete bij gebrek aan zin om die allemaal te lezen...

Avatar

Weps on 2004-08-09 18:37 reply

Nu het hier toch ook een

Nu het hier toch ook een beetje over RSS aggregators gaat. Wie kan er mij een goeie aanbevelen?

Avatar

TeRanEX on 2004-08-09 20:37 reply

@Schatteke: die kans zit er

@Schatteke: die kans zit er in, maar dan moet je geregeld eens bekijken welke mails je allemaal ontvangt en je uitschrijven bij degenen die je nooit leest :-)

@Weps: Zelf gebruik ik SharpReader(http://sharpreader.net, http://budts.be/weblog/item...). Momenteel is dat degene die het beste aan mijn eisen voldoet. RSSBandit (http://rssbandit.org/) zou ik liever gebruiken maar de xml-parser is nogal vrij streng waardoor niet alle feeds werken. Zie ook nog http://budts.be/weblog/item... ;-)

Comment Atom Feed