A Note: kleefbriefjes op je desktop

A NoteGisteren had ik nog eens nood aan een digitaal kleefbriefje op m'n windows desktop. Vroeger had ik daarvoor het programma van 3M, inderdaad, de fabrikant van de echte post-it notes. Het probleem is echter dat er twee betaalde versie van bestaan en een lite versie, die echter veel van de functies mist.

Dus ging ik nog maar eens opzoek bij het welgekende adres: SourceForge. En daar vond ik A Note. Het programma heeft zowat alle belangrijkste functies die ik van zo'n programma verwacht en ook in het programma van 3M zitten. A Notes daarentegen is open source en dus gratis en, zo lijkt me toch, er wordt h??l erg actief aan ontwikkeld. Bovendien vind ik de gehele stijl van het programma, en de kleefbriefjes in het bijzonder, mooier uitgewerkt dan het programma van 3M.

opmerking: in versie 4.2 dat vandaag verschenen is zit een bug, maar die verstoord het gebruik van het programma eigenljk niet, zolang je in de preferences maar niet op 'Hot key' klikt.

Comments

Avatar

christophe on 2004-11-03 14:53 reply

dank voor goede tip, zocht

dank voor goede tip, zocht zoiets al lang

Comment Atom Feed