Firefox 1.0 is er!

Firefox 1.0Hetgene waar iedereen zo lang naar heeft uitgekeken is vandaag gebeurd: Mozilla Firefox 1.0 is er!! Download nu!

Ten opzichte van 1.0Preview Release is er, vanzelfsprekend, niet meer zo héél veel gewijzigd:

  • Enkele icoontjes werden wat bijgewerkt
  • een hoop bugs werden opgelost
  • Pagina's die vanbuiten af worden geopend in Firefox (bijvoorbeeld wanneer je in een e-mail bericht op een link klikt, of een html bestandje opent vanuit de verkenner), kunnen nu in een nieuwe tab worden weergegeven in plaats van in een nieuw venster.
  • Een nieuwe startpagina, voor firefox, via Google.
  • nog veel meer...

Waar ook héél erg hard aan is gewerkt, zijn vertaalde versies van Firefox en alle documentatie/websites. Zo is de website van Mozilla Europe, de Europese tak van de Mozilla Foundation, helemaal vertaald in het nederlands. Ook worden er nu door Mozilla vertaalde versies van Firefox aangeboden. De Nederlandse versie zal deze week nog verschijnen. (momenteel kan je wel al de RC2-versie testen)

verder leesvoer:

Comments

Avatar

Joris on 2004-11-09 17:45 reply

De site mozilla.org moet er

De site mozilla.org moet er al aan geloven... 'k Krijg ze niet meer geopend!

Avatar

Ben on 2004-11-09 21:49 reply

Ik raad je aan om de

Ik raad je aan om de Nederlandstalige versie nog niet te downloaden. Er is een wereld van verschil tussen RC2 en de huidige testversie. De vertalers zijn zeer hard aan het werk om de NL-vertaling bruikbaarder te maken. De release is gepland op 12/11 (nu vrijdag dus).

Als je de installer niet kan downloaden, ik host de installer van 1.0 ook op mijn webruimte. Aangezien die op Belnet draait, zou je redelijke snelheden moeten bereiken.

Rechtstreekse link: http://bytewarrior.madoka.b... Setup 1.0.exe

Avatar

TeRanEX on 2004-11-09 21:53 reply

@Ben: bedankt voor de

@Ben: bedankt voor de mirror!
Tja, dat in stukken kappen van de link licht aan de spaties en dat is niet echt op te lossen in Nucleus denk ik, tenzij met een speciale 'maak hier een link van' syntax. de spaties vervangen door %20 zou het probleem wel kunnen oplossen denk ik

Comment Atom Feed