Gmail waarschuwt voor phishing

gmail anti-phising Misschien zat het al langer in Gmail, maar ik het nu voor de eerste keer gezien: wanneer je een phishing mailtje krijgt, toont gmail onmiddellijk dat de afzender niet is wie hij zegt te zijn. Mensen die een beetje nadenken weten uit zichzelf dat ze zulke mails moet negeren. Spijtig genoeg zijn er nog veel mensen die in die mailtjes intrappen en zo hun wachtwoorden en creditcard-nummers prijs geven aan één of andere crimineel. Met deze melding zullen deze mensen hopelijk eerst nadenken en tot de conclusie komen dat ze de mail toch maar beter negeren.

Comments

Avatar

Joris on 2005-01-23 22:20 reply

prachtig gedaan van

prachtig gedaan van google...
(maar weet ge dat dat screenshotje de opmaak van uw weblog naar de botten helpt?)

Avatar

TeRanEX on 2005-01-23 23:25 reply

In firefox staat da

In firefox staat da screenshotje gewoon een beetje over mijn rechtse menuke... 'k had ni zoveel tijd om het spul wat bij te knippen...

Comment Atom Feed