Microsoft's AntiSpyware verwijdert Internet Explorer

Nu zijn ze er toch echt wel een potje van aan het maken daar bij Microsoft. Microsoft heeft sinds kort een eigen AntiSpyware programma, dat momenteel in beta-fase is. Blijkbaar is het programma al zo goed dat het microsoft's eigen browser, Internet Explorer, ook maar meteen van je computer gooit... Microsoft's oplossing? Het verspreiden van de beta wordt tijdelijk stopgezet (logisch) en mensen die hun IE kwijt zijn moeten windows maar even opnieuw installeren en voor de zekerheid ook automatische updates uitschakelen... (en dat je dan de andere wekelijkse pleisters niet krijgt zal hen worst wezen)

BBspot - Microsoft's AntiSpyware Tool Removes Internet Explorer

UPDATE: oeps :oops: in de hoax gelopen... :oops:

Comments

Avatar

Ben on 2005-01-21 18:36 reply

Euh... ik dacht dat dat maar

Euh... ik dacht dat dat maar een hoax was hoor. Het was een artikel om de mensen even in verwarring te brengen.

Of ben ik nu in verwarring en doet MS AntiSpywarespul dat echt? Dan is werkt het wel grondig. :)

Avatar

TeRanEX on 2005-01-21 18:41 reply

Het zou kunnen 8) Om

Het zou kunnen 8)
Om eerlijk te zijn weet ik al niet meer hoe ik de link ben gekomen ... :mrgreen:

Avatar

karma- on 2005-01-22 11:47 reply

"BBspot is a satirical news

"BBspot is a satirical news and comedy source and meant to be funny. If you are easily offended, gullible or don't have a sense of humor we suggest you go elsewhere."

Avatar

Ben on 2005-01-22 20:02 reply

Ik twijfelde er in het begin

Ik twijfelde er in het begin ook even aan, maar daarna bedacht ik dat MS toch niet zó dom kan zijn... :lol:

Avatar

P.kalkman on 2005-02-06 09:40 reply

Ik heb er totaal geen last

Ik heb er totaal geen last van!!Bij mij werkt het prima!!!!Thumbs up!!!

Avatar

M.Mannetje on 2005-05-27 16:10 reply

BIj mij haalde het Mc veel

BIj mij haalde het Mc veel meer spy's er uit dan ad-were dat klopte Maar inderdaad ik was ook bepaalde instellingen kwijd en ook terglijke tijd instellingen voor mijn wifi wiles het heeft me 3 werk dagen gekost en 5 kwartier telf bij kpn a 10cent/p.min en gelukkig werkt het wel weer maar ik ben toch enkele dingen kwijd. Overgens had ik een goede hulp bij kpn wat betreft help line en meneer ad viseerde om toch ook maar alles opnieuw er op te zetten ........Achter af was het niet nodig Dus veel ergenis en tijd verspilling met de beta versie van MCR soft

Comment Atom Feed