Syndromeda: Metaphysical Experiences

Metaphysical Experiences

"Electronische Muziek" is een muziekstijl die bij niet erg veel mensen gekend is. Toch zijn er wel degelijk mensen die ernaar luisteren en zelf zulke muziek maken. Een van die mensen is mijn vader, die dat doet onder de naam "Syndromeda". Als je muziek maakt is het natuurlijk ook leuk om af en toe eens een CD-tje uit te brengen. Enkele dagen geleden is de, ondertussen reeds 8de, cd van Syndromeda verschenen, met de veelzeggende titel "Metaphysical Experiences". Hoe het geheel juist klinkt vind ik nogal moeilijk te beschrijven... Zelf de demo's even beluisteren zegt bovendien veel meer dan enige uitleg.

Comments

Avatar

Ben on 2005-04-08 15:59 reply

OMG, dit is echt wel goed. 'k

OMG, dit is echt wel goed. 'k Ben zelf wel een fan van zo'n muziek. Vooral J-M Jarre en Vangelis zijn de bekendste van het genre.

Altijd schoon om naar te luisteren, zo'n muziek...

Comment Atom Feed