Daar gaat het groen..

Ik heb me nooit echt erg hard in sport geïnteresseerd (hoewel ik zelf wel een aantal jaren judo heb gedaan). De laatste tijd is hier echter wat verandering in gekomen. Eerst en vooral natuurlijk door het tennis (meer bepaald door Kim Clijsters ;)). Daar kan ik ondertussen al een klein beetje mee volgen en na vele uren uitleggen (danku schat) snap ik de spelregels ook zo'n beetje.

Vroeger vond ik wielrennen ("den ezelskoers") één van de domste sporten die je je maar kon inbeelden. Tot ik een tijd terug een programma zag met Tom Boonen. En tot mijn grote verbazing was dat een wielrenner die wel degelijk nen deftige plezanten uitleg kan doen. En zo ben ik een beetje de tour beginnen volgen. Dat Tom in de tweede etappe al meteen de groene trui pakte was natuurlijk super en maakte het nog leuker om de tour te volgen. Spijtig genoeg heeft Boonen vandaag moeten opgeven... spijtig spijtig spijtig.

Comments

There are no comments.

Comment Atom Feed