Colruyt

Sinds ik met Tine samenwoon is de Colruyt een wekelijkse stopplaats om onze inkopen te doen. Niet voor de gezelligheid, wel omdat alles er toch net iets goedkoper is dan in andere supermarkten. Bovendien hebben we toch de indruk dat alles er vrij efficiënt wordt georganiseerd. Donderdag stond ik echter versteld van hun efficiëntie.

Toen Tine en ik zijn gaan samenwonen hebben we een 'samenwoon-kaartje' aangevraagd. Met dit kaartje krijg je, naast een kookboek, 5% korting op 5 rekeningen uit de eerste 6 maanden dat je samenwoont. Omdat de datum van ons kaartje gisteren verstreek en we toch al wisten op welke rekeningen we de korting wilden, vroegen we in Colruyt of we ons kaartje al mochten afgeven. Ik had gedacht dat we dan waarschijnlijk enkele aankoopbons gingen krijgen ter waarde van het bedrag, of dat we enkele weken zouden moeten wachten op waardebons of het bedrag op onze rekening. Tot mijn grote verbazing kregen we echter het bedrag gewoon cash in handen! Dat vind ik nu echt eens efficiënt en klantvriendelijk.

Comments

Avatar

Ruben_ on 2008-04-30 11:59 reply

budts.be is terug van

budts.be is terug van weggeweest. Ik had het niet verwacht eerlijk gezegd :-)

Btw, als ik probeer in te loggen krijg ik een 404.

Avatar

TeRanEX on 2008-04-30 12:46 reply

hehe, ja de laatste tijd

hehe, ja de laatste tijd amuseer ik me wel weer met af en toe te bloggen :)

ik heb de laatste weken een paar aanpassingen aan de site gedaan, waarschijnlijk heb ik daarbij iets kapot gedaan met de 404 als gevolg... waarschijnlijk ga ik heel het registratie-systeem er gewoon uitsmijten, omdat het toch bijna niet wordt gebruikt.

Comment Atom Feed