Planckendael

Voorbije maandag zijn we nog eens naar Planckendael geweest. We hadden al langer gepland om dit nog eens te doen en het extra dagje verlof leek ons daar erg geschikt voor. Bovendien blijkt de toegang op paasmaandag nog goedkoper te zijn ook dus dat was een meevaller.

Het was verschillende jaren geleden dat ik nog eens in Planckendael was geweest en de herinneringen die ik er nog van had bleken toch niet geheel te kloppen. Eigenlijk zag zowat alles er anders uit dan zoals ik het me kon herinneren. Enkel het Afrika dorp herkende ik nog. In m'n herinneringen was het park ook veel groter... waarschijnlijk was ik nog vrij klein de laatste keer, dan lijkt alles nu eenmaal groter.

Het was een leuke uitstap waarbij we wel een aantal hagelbuien moesten doorstaan. Voordeel daarvan is natuurlijk dat het erg rustig was.

Het pasgeboren neushoorntje hebben we spijtig genoeg niet gezien, maar we zijn dan ook niet binnen gaan kijken bij de neushoorns... (eigenlijk gewoon vergeten...)

Comments

There are no comments.

Comment Atom Feed