Antwerp 10 Miles

Het heeft me vrij veel moeite gekost en veel zweet, maar het is me toch gelukt om de 10 miles (= 16 kilometer moest je dat niet zo niet weten ;) ) volledig uit te lopen. Toen ik twee jaar geleden met de start-to-run begon had ik echt nooit gedacht dat ik dat ooit zou doen. Zo zie je maar dat het Start-to-run programma echt werk.

Voor volgend jaar moet ik wel onthouden dat ik tijdens het lopen, niet moet drinken, want dat geeft steken in m'n zij tot gevolg... Verder is het ook wel een goed idee om niet meer vlak voor de 10 miles eerst een goede verkoudheid te hebben en nadien op vakantie te gaan. 4 weken bijna niet lopen en dan onmiddellijk de 10 miles lopen voel je toch wel...

Maar ik ben echt blij dat ik het gedaan heb! Lopen door de Kennedytunnel met een massa volk - 15000 man - is echt enorm. De Waaslandtunnel ("konijnenpijp", "ouwentunnel") doorlopen is ook een ervaring, maar vooral dan één van erg lange duur. Want in tegenstelling tot de Kennedytunnel die niet zo heel erg lang is en aan het begin van het parkoers ligt, vormt de Waaslandtunnel de laatste kilometers en is hij ongeveer 2 kilometer lang, waardoor hij oneindig lijkt te duren.

Nog een kiekje. Ik, in m'n flashy-groen t-shirtje, net de Waaslandtunnel overwonnen:

10 miles

Meer fotos in mijn fotoalbum: Antwerp 10 Miles

Comments

Avatar

Lucien on 2008-04-20 21:15 reply

Superformitastsich gedaan van

Superformitastsich gedaan van U

Volgend jaar een rood-geel-zwart T-shirt en alles gaar nog beter

Comment Atom Feed