Syndromeda - Mythical Pursuit

Mythical Pursuit

Toen we vorige week bij mijn ouders gingen eten kreeg ik van ons vader een exemplaar van zijn nieuwste CD toegestopt - "Mythical Pursuit". Onder de naam Syndromeda maakt hij al verschillende jaren elektronische muziek en heeft ook al een mooie reeks CD's uitgebracht. Vorige week kreeg ik daar dus de recentste van, uitgebracht bij Horizon Music.

A 2008 release from the Belgian synthesist Danny Budts with artwork and PDF strip by Matt Howarth. Sequencer rhythms fused with dark ambient chords may remind some listeners of early-1980s Tangerine Dream.

Ondertussen heb ik de CD al verschillende keren beluisterd en ik vind hem best wel goed. Aan het beschrijven van de stijl ga ik mij niet echt wagen want daar ben ik niet zo'n held in. Als je wilt weten hoe het klinkt beluister je best even de preview stukjes op de webpagina van de CD. Ik moet wel zeggen dat ik verrast was door het derde liedje - "Crossing 2AU", wat helemaal in de richting van stevige dansmuziek gaat. Ik had het niet verwacht en het mocht zeker langer dan 1 minuut 45 duren!

Comments

There are no comments.

Comment Atom Feed