Gewoon maf! mozilla.org

Ok? dit is ?cht wel te gek :-)
Ik krijg plots om half twaalf 's nachts het idee om te kijken of er niet per toeval een nieuwe versie van Mozilla Firebird en/of Mozilla Thunderbird is. En wat zie ik?! Zowel een nieuwe versie van Firebird als een van Thunderbird!! Cool cool cool!
Dus onmiddelijk even kijken naar de what's nieuw van Firebird en downloaden. Daarna op de projectpagina van Thunderbird kijken en wat zie ik... 'our newest release is version 0.2' Hoe kan dat nu?! Op de startpagina staat versie 0.3 en op de project pagina 0.2? Tien minuten later kijk ik terug op de pagina en wat zie ik? 'our newest release is version 0.3'!!!! Cool!!! Dat is echt wel software vers van de pers :-) :-) :-)
Mozilla Rules!


mozilla.org

Comments

There are no comments.

Comment Atom Feed