Eindelijk: Mozilla T-Shirt!! Maar...

Eindelijk is hij er dan: de Mozilla T-Shirt! Hij was al langer aangekondigd maar telkens met een paar dagen vertraging. Nu kan je hem in voorverkoop bestellen. Ik vind het wel spijtig dat er enkel maar de bekende TRex kop opstaat. OK hij staat er wel twee keer op (vanvoor en op de mouw) maar waarom niet mozilla.org?? Hoe kan iemand die mozilla niet kent nu uitvinden wat die T-Rex in godsnaam te zeggen heeft?
OEPS!!!! FOUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heb de tekst nog even herlezen en tuurlijk staat mozilla.org er op :-))
voor alle duidelijkheid:
Classic Mozilla T-Rex logo on the front and sleeve with Mozilla.org black text on back.
Dus ik trek mijn woorden terug!
Dan vind ik het alleen nog spijtig dat je de T-shirt enkel op een klein tekeningetje kan bekijken...
Maar goed als ik nog een nieuwe T-Shirt nodig heb moet ik niet twijfelen!
MozSource

Comments

Comment Atom Feed