gemal.dk - BrowserSpy

Browserspy is een handige website (eigenlijk een onderdeel van een weblog) waarop je kan testen welke informatie je browser allemaal vrijgeeft. Zo kan je de gebruikelijke zaken zien als browser naam, versie, besturingssysteem...
Maar ook geavanceerdere dingen worden gecontroleerd zoals: is de Adobe Reader plug-in ge?nstalleerd (om pdf files te lezen), is er java ge?nstalleerd, worden cookies geaccepteerd...
Er worden ook tests uitgevoerd doormiddel van java etc dus je krijgt ?cht een volledig beeld van je browser, de gegevens die hij vrijgeeft en welke onderdelen er nu juist in die browser zitten. Het kan immers ook gewoon handig zijn om zelf informatie mee op te zoeken over je browser/plug-ins
gemal.dk - BrowserSpy

Comments

There are no comments.

Comment Atom Feed