Instant Messanging: leuk, maar soms...

screenshot
Instant Messenging is leuk maar soms wordt ik er wel een beetje gek van...

Comments

Avatar

Schatteke on 2004-01-26 20:47 reply

sja daar dient ook de

sja daar dient ook de 'bezet'knop voor he ;-)

hoewel, tot 4 personen ?n surfen kan ik aan...

Avatar

TeRanEX on 2004-01-26 20:54 reply

Hmmm ik sla toch wel tilt bij

Hmmm ik sla toch wel tilt bij de derde persoon ze, all? soms gaat da nog net, naargelang hoeveel andere dingen ik ben aan het doen. Maar vier... das toch wel heel veel!

Avatar

Schatteke on 2004-01-27 15:35 reply

dan zou ik pas niet kunnen

dan zou ik pas niet kunnen volgen als alles in scherm staat! Ik zou alles tegen de verkeerde zeggen! Das toch oppassen geblaze dan

Avatar

TeRanEX on 2004-01-27 20:36 reply

Heb GAIM geinstalleerd en

Heb GAIM geinstalleerd en geprobeerd maar heb precies toch de neiging om de twee 'originele' programma's (M$N Messenger & ICQ Pro) te blijven gebruiken...

GAIM is niet mis maar het mankeert toch nog enkele features die de originele progs wel hebben (zeker als je MsgPlus gebruikt voor messenger). Bovendien slaag ik er niet in om mijn lettertype aan te passe in mijn berichten venster... en het standaard-letterypt is toch wel heel klein

Avatar

Maarten on 2004-01-29 19:53 reply

Trillian.cc en alle vensters

Trillian.cc en alle vensters in een aparte container stoppen...

Avatar

TeRanEX on 2004-02-01 22:26 reply

Mja Trillian heb ik eens

Mja Trillian heb ik eens geprobeerd maar ik mis toch vooral de speciale dingen van messenger, zoals bijvoorbeeld de functies van Messenger Plus!, daarmee kan je bijvoorbeeld irc-style commando's gebruiken en eens je dat gewoon bent...

Comment Atom Feed