Sneeuw! Sneeuw! H??l veel sneeuw...

sneeuwToen ik vanmorgend wakker werd kon ik m'n ogen niet geloven! Twintig centimeter sneeuw! Ik voelde me ineens weer in Oostenrijk :-)
Ik ben er dan maar op uitgetrokken met m'n webcam om wat plaatjes te schieten... Die webcam is overigen een Creative Video Blaster Webcam Go Plus (kan het nog langer?) van een paar jaar oud, die je dus ook als fototoestel kan gebruiken, spijtig genoeg is de fotokwaliteit niet echt schitterend...
De fotos staan trouwens ook in mijn fotoalbum. sneeuw
sneeuw
sneeuw
sneeuw
sneeuw
sneeuw
sneeuw
sneeuw
sneeuw
sneeuw
sneeuw
sneeuw
sneeuw

Comments

Avatar

machteld.demuynck on 2004-02-28 18:39 reply

+Amai gij zijt zelfs in het

+Amai gij zijt zelfs in het Veldwijckpark geweest. En ik die dacht dat gij alleen maar oog had voor uw computerscherm

Avatar

TeRanEX on 2004-02-28 18:56 reply

Ja seg da zijn lappen h?.

Ja seg da zijn lappen h?. Eigenlijk vooral gedaan om wa foto's te trekken voor op mijn weblog dus het is zelfs dankzij de computer dak int park ?n de oude landen ben gaan wandelen :lol:

Van de vakantie toch eens kijken naar de nieuwe gsm met fototoestelleke in...

Avatar

TeRanEX on 2004-03-03 10:36 reply

Mja da wel maar als ik nu zou

Mja da wel maar als ik nu zou moeten kiezen tussen een digitaal fototoestel of een nieuwe gsm met alles erop en eraan zou ik het toch wel weten :D (die Nokia heeft echt zijn beste tijd gehad :cry: ) (en mijn volgende gsm zal geen Nokia zijn :twisted: , tenzij ze weer 'op het goede pad raken')

Maar euhm... een fototoestel ?n een nieuwe gsm is natuurlijk nog beter :mrgreen:

Avatar

NoSo aka Tim ;-) on 2004-04-18 17:29 reply

Mja fototoestel blijft altijd

Mja fototoestel blijft altijd beter h?, maar voor zo nu en dan wat brol te trekken (cfr http://fotos.budts.be/displ... (*grapje) ) dan is dat meer dan voldoende. Maximale resolutie van 640*480 is in mijn ogen wel zeker genoeg. Al ist om de schade te trekken bij een ongeval...Achja khad die gsm gekregen, zelf had ik hem nooit gekocht.

Avatar

TeRanEX on 2004-04-18 20:32 reply

over het grapje: LoL die zat!

over het grapje: LoL die zat! :lol:

over de gsm: als je hem ni wil mag je hem aan mij geven ze, ik zie hem wel zitten :mrgreen:

Comment Atom Feed