Screenshots van Longhorn... met Firefox!

Gisteren op tweakers.net een artikeltje gelezen over nieuwe screenshots en video'tjes van Windows Longhorn (de opvolger van XP). Volgens mij zijn ze daar erg veel rommel aan het insteken maar dat zullen we tegen dan nog wel zien.
Wat mij opviel in deze en deze screenshot was dat ze blijkbaar ook Firefox gebruiken als browser! Zouden ze dan toch in gaan zien dat Internet Explorer waardeloos is?

Comments

Avatar

TeRanEX on 2004-04-28 23:44 reply

Nee ik had inderdaad al zo'n

Nee ik had inderdaad al zo'n vermoeden, maar volgens het artikel (en de commentaren) leek het mij alsof ze wel degelijk van Microsoft zelf kwamen. Vooral de eerste zin zet een beetje aan om dat te geloven vind ik: "dat er screenshots gelekt waren"

Avatar

Bart N. on 2004-04-29 20:15 reply

Ik denk ook dat ze er enorm

Ik denk ook dat ze er enorm veel brol aan het insteken zijn maar dat is net wat de "gewone" gebruiker wilt omdat ze er anders toch niets mee kunnen doen.

Avatar

TeRanEX on 2004-04-30 09:44 reply

mja daar heb je spijtig

mja daar heb je spijtig genoeg wel gelijk in... Alleen spijtig dat de gevorderde pc gebruiker dan weer eerst een week zal moeten liggen klooien om alle rommel af te zetten... Maar misschien gebruiken we tegen die tijd wel geen Windows meer :mrgreen:

Avatar

kris le large on 2005-08-28 13:01 reply

mijn longhorn werkt niet ik

mijn longhorn werkt niet ik heb geen key ervoor kunnen jullie mij helpen e-mail naar j.large@chello.nl
gr kris

P.S alvast bedankt;)

Comment Atom Feed