Upgrade naar Nucleus 3.0RC

NucleusCMS Een uurtje geleden heb ik de software waar dit weblog op draait, Nucleus, geupdated naar versie 3.0RC en alles lijkt te werken :-)
Op de website van Nucleus zal je echter nog niets terug vinden van 3.0RC, de laatste versie die daar opstaat is 2.0 (als stabiele versie) en 2.5beta als ontwikkelingsversie. Omdat 2.5beta echter ook al een half jaar uit was en de CVS versie ondertussen al vrij hard aangepast is, heeft Karma besloten om de huidige CVS versie als 3.0RC uit te brengen. Om er echter zeker van te zijn dat er niets mis is met 3.0RC staat het nog niet op de website...

Comments

Avatar

Noone on 2004-05-01 19:49 reply

tja dr zijn kleine dingetjes

tja dr zijn kleine dingetjes verbeterd die meer een achtergrond functie hebben dan een zichtbare functie!!!

Avatar

TeRanEX on 2004-05-01 20:31 reply

Ja dat heb ik inderdaad hier

Ja dat heb ik inderdaad hier en daar op het forum gelezen. Dingen zoals het aantal queries dat door plugins wordt uitgevoerd voor het ophalen van de opties is beperkt dacht ik, en er is ook authenticatie toegevoegd, maar die heb ik nog niet gevonden (heb er ook nog niet echt achter gezocht).

Comment Atom Feed