Firefox default theme bijgewerkt

Screenshot Iets meer dan een week geleden stond, onder andere, op mozbrowser te lezen dat het standaard thema van Firefox was bijgewerkt en in de zogenaamde 'nightly builds' zat.
Omdat er een paar grote fouten in de huidige nightlies zaten heb ik echter even gewacht met een nieuwe nightly te installeren. Sinds gisteren zijn de meeste fouten er weer uit dus heb ik de huidige nightly nog maar eens geinstalleerd.
Het thema zelf vind ik even wennen. Het is mooi en frisser dan het vorige maar welk van de twee ik nu het mooiste vind dat weet ik nog niet goed... maar het zal wel wennen :-)

Comments

Avatar

TeRanEX on 2004-05-21 12:52 reply

Ja dat ziet er inderdaad wel

Ja dat ziet er inderdaad wel een leuk thema uit. Maar het lijkt wel niet helemaal te werken met mijn nightly build... ik blijf de qute icoontjes zien...

Avatar

ByteWarrior on 2004-05-21 21:21 reply

Ja, er worden nog wel

Ja, er worden nog wel problemen met het Breeze thema gemeld. Misschien werkt het niet zo goed met jouw nightly build of misschien is het een kieskeurig thema en wilt het niet zomaar op iedere pc ge?nstalleerd worden :wink:

Comment Atom Feed