Mozilla Thunderbird 0.6

Mozilla Thunderbird Mozilla Thunderbird versie 0.6 is er :-D!
Als je momenteel Outlook Express of een vergelijkbaar programma gebruikt moet je dit programma ?cht eens een kans geven!
(Maar veel zal deze versie wel niet verschillen van de nightly die ik gisteren nog pas had ge?nstalleerd zeker ;-) ? De datum in het about scherm is zelfs in beide versies 20040502 :-) )

Mozilla Thunderbird

Comments

Avatar

Bart N. on 2004-05-04 02:17 reply

Was al overtuigd Thunderbird

Was al overtuigd Thunderbird gebruiker en heb dus ge-upgrade :) 'k vind het een zalig nieuw logo trouwens.

Avatar

ByteWarrior on 2004-05-04 19:02 reply

Voor de mensen die die

Voor de mensen die die interface in het Nederlands willen: http://thunderbirdnl.mozdev...

Er worden ook extensies naar het Nederlands vertaald. Je hebt er de keuze uit een installer, zip, of een simpele XPI (die kan je dan op je bestaande Engelstalige TB installeren).

Avatar

TeRanEX on 2004-05-04 19:37 reply

Op http://mozbrowser.nl/ vind

Op http://mozbrowser.nl/ vind je ook heel erg veel informatie over de vertaalde versies van Thunderbird, Firefox, ...
Zelf gebruik ik altijd engelse versies van alle software, ook windows. De software die ik het meeste gebruik (compilers, editors,..) bestaat toch niet in het nederlands en op school is ook alles in het engels en waarschijnlijk zal dit in het latere bedrijfsleven ook zo zijn.

Maar de nederlandse vertalingen van Mozilla zijn zeker en vast een uitstekend initiatief!

Avatar

ByteWarrior on 2004-05-04 21:25 reply

Zo'n initiatieven als

Zo'n initiatieven als MozBrowser en ThunderbirdNL zijn nodig voor de penetratie van deze opensource programma's in de Lage Landen.
Veel mensen schakelen sneller over naar een programma als het ook in hun eigen taal verkrijgbaar is. Het kan de downloadcijfers maar ten goede komen h? ;-)

Avatar

TeRanEX on 2004-05-04 21:30 reply

Ja inderdaad, voor de meeste

Ja inderdaad, voor de meeste mensen is software in hun moedertaal veel begrijpelijker daarom vind ik het zo'n goed initiatief. Mozbrowser brengt trouwens regelmatig interessante informatie over alles wat ook maar iets met Mozilla te maken heeft en lees ik dus ook dagelijks :-)

Avatar

Martijn on 2004-05-04 22:58 reply

> initiatieven als

> initiatieven als MozBrowser en ThunderbirdNL zijn nodig voor de penetratie van deze opensource programma's in de Lage Landen.

En jullie als zuiderburen willen we daarbij ook echt niet vergeten... Iedereen die het nodige Nederlands begrijpt is van harte welkom !

Comment Atom Feed