GAIM met betere ondersteuning voor MSN en Buddy Pounces

gaimEen van de patch schrijvers voor GAIM heeft zich bezig gehouden met het uitbreiden van de MSN ondersteuning in GAIM. Dit wil zeggen dat het met de volgende versie van GAIM (0.79) mogelijk zal zijn om bestanden door te sturen over MSN en ook de buddy icons (avatars) worden nu ondersteund :-)
De nieuwe code zit al in CVS, maar dan moet je ze wel zelf compileren, anders is het wachten op de volgende versie die binnen één a twee weken uitkomt.
ChipLog: Gaim's MSN and Buddy Pounce Improvements

Comments

Avatar

Jef Pober on 2004-06-06 15:33 reply

'k heb 'm net gecompiled en

'k heb 'm net gecompiled en amai eindelijk zit da wa ik iedereen wijsmaak da "er heel snel zal inzitten" erin :)

Avatar

Roel on 2004-06-06 18:09 reply

Heh heh. Eindelijk! Kan ik

Heh heh. Eindelijk! Kan ik weer bestanden uitwisselen met 90% van mijn IM-contacten...

Ik zal alleen nog ff wachten tot een gemaskte versie in Portage zit.

Avatar

ByteWarrior on 2004-06-07 18:02 reply

Dat van die filetransfer snap

Dat van die filetransfer snap ik nog, maar waarom wil je in hemelsnaam een avatar?? Pure verspilling van bandbreedte (en van schermruimte). Je hebt toch al een naam, waarom dan nog ??n of andere obscure afbeelding??
Het doel hiervan ontgaat mij eventjes...

Avatar

ByteWarrior on 2004-06-08 16:25 reply

Ja, dat is natuurlijk een

Ja, dat is natuurlijk een reden als een andere. :)
Ik vraag me wel af wat andere MSN'ers zien als ik online verschijn (zonder avatar). Krijg ik dan zo'n mooi document met een rood kruis over, zoals in IE?? ;-)

Avatar

denise on 2006-01-15 12:39 reply

HELP heb een

HELP

heb een probleem

Sinds vandaag heb ik msn content plus op mijn computer en nu komt er de hele tijd een irritant schermpje

Waarin staat

Your current trial time is expired
Please register or uninstal all products of msn content plus

Heb `m verwijdert bij het configuratie scherm maar het blijft tog komen dus vraag k het maar ff bij jullii alvast bedankt

Avatar

ad on 2006-02-18 19:38 reply

ben er behoorlijk mee bezig

ben er behoorlijk mee bezig geweest.content komt niet terug,werkt als volgt.start-uivoeren.dan typen 1 windows 2prefetch 3 regedit.vervolgen verwijderen msn import,msn import exe,msn appm.exe en als laatste msn appm veel geluk

Comment Atom Feed