Mozilla Firefox 0.9 is er!

Firefox Firefox 0.9is er :-) Nieuw is onder andere: een nieuw standaard thema (zoals ik hier reeds vermeldde), een echte theme en extension manager, instellingen van andere browsers zoals internet explorer worden nu geimporteerd bij het installeren, helpbestanden, een kleinere downloadgrootte,...
En nu maar wachten tot de Mozilla-site zoals steeds plat gaat :-) Deze keer is de release van Firefox echter wel (voor ons) vroeg op de morgend gedaan, dus terwijl amerika slaapt. Verder zijn er al aardig wat mirrors met de setup.

Firefox - The Browser, Reloaded
Mozbrowser.nl - Definitieve versie Mozilla Firefox 0.9 is uit!!
NUDN - Firefox 0.9
ZDNet.be - Firefox 0.9 - Serieuze bedreiging voor IE browser

Comments

Avatar

TeRanEX on 2004-06-15 19:35 reply

'k heb hem heel vroeg

'k heb hem heel vroeg vanmorgend al gedownloaded. Maar blijkbaar wordt alles deze keer wat beter georganiseerd want de website reageert nog steeds supersnel :D

Avatar

Jef Pober on 2004-06-15 20:26 reply

'k heb daarstraks de source

'k heb daarstraks de source via BT gedownload en dat ging toch wel lekker 885 kB/s (binnen op minder dan minuut), is geleden van begin van Telenet dat 'k nog zo snel iets gedownload heb :)

Avatar

ByteWarrior on 2004-06-15 20:36 reply

Ja, er zijn deze keer veel

Ja, er zijn deze keer veel 'seeders' voor de torrents. Op dit moment bijna 180. En er zijn er maar 7 aan het downloaden. Ik twijfel eraan of hun modempke dat wel aankan. :-)
En de servers houden inderdaad nog stand. Ik denk wel dat de andere downloadmethoden (BT en eMule, samen met de mirrors) er iets mee te maken hebben.
BTW. http://mozilla-europe.org/en/ loopt nog achter. Het zal ongeveer de enige site zijn die geen melding maakt van 0.9.

Avatar

Bart on 2004-06-21 19:55 reply

Spijtig genoeg is men favo

Spijtig genoeg is men favo theme (modern) nog niet aangepast dus voorlopig nog even met het nieuwe default theme bezig. Het default theme valt goed mee maar toch liever iets "slicker" :)

Comment Atom Feed