testing the new Thunderbird RSS feature ;-)

(dit was oorspronkelijk een testitem, om die nieuwe feature uit te testen, toen ik het nadien wilde deleten was er al een reactie op, dus heb ik besloten om toch maar enkele screenshots te plaatsen)

Zoals we in het development plan van Thunderbird kunnen zien moet er tegen 0.8 dus een RSS aggregator ingebakken zitten. Sinds kort zit daarvan de eerste versie in de nightly builds, dus dat wilde ik wel eens zien. screenshot Op het eerste zicht zag alles er wel vrij mooi uit, maar na wat testen vind ik toch dat de huidige uitwerking een beetje tegenslaagt. Zo kan je al geen OMPL-bestanden importeren, kan je enkel een globale 'refresh-tijd' instellen (dus niet per feed), lijkt Thunderbird de digests in de feeds niet te gebruiken (als je op een feed klikt gaat onmiddellijk de website open) en omdat de feeds mee in de mappenboom van Thunderbird verschijnen (als een aparte account) wordt deze wel h??l erg lang. Een aparte tab in het rechterpaneel zou wel handiger zijn.

screenshot

screenshot


(meer screenshots vind je op Redemption in a blog)

Comments

Avatar

TeRanEX on 2004-08-02 19:35 reply

oeps :oops: vergeten

oeps :oops: vergeten deleten... :lol:
Mja het werkt maar ik vind dat het toch een beetje tegenslaagt... Ach ja het is nog maar het begin

(omdat ik nu een leeg artikeltje heb zal ik er dan ook maar iets van maken... straks wat screenshotjes nemen ;-) )

Avatar

ByteWarrior on 2004-08-03 14:37 reply

Het ziet er wel goed uit,

Het ziet er wel goed uit, maar ik hou het toch maar bij Sage. Daar heb ik net de RC2 van ge?stalleerd, en die werkt zo goed als perfect... :-)

Avatar

TeRanEX on 2004-08-03 14:45 reply

mja ik blijf voorlopig toch

mja ik blijf voorlopig toch ook SharpReader gebruiken, hoewel die ook niet echt perfect is :(

Avatar

Percept on 2004-08-05 01:55 reply

Ik blijf bij men RSS reader

Ik blijf bij men RSS reader plugin voor Firefox, eens je gewoon bent van die in je browser te hebben ... :)

Comment Atom Feed