XFN 1.1 en XFN Creator

Enkele dagen geleden werd XFN 1.1 de offici?le opvolger van XFN 1.0. XFN staat voor XHTML Friends Network en is een manier om bij een link in een (x)html pagina informatie te geven wat jouw relatie is met de eigenaar van de webpagina waarnaar je linkt. Om dit wat eenvoudiger te maken is er ook een XFN Creator, waar je de juiste code kan krijgen door een formuliertje in te vullen. Omdat er hier en daar nogal vrij specifieke engelse termen inzitten had ik al een vertaling gemaakt van de creator voor XFN 1.0. Nu heb ik deze ge-updated voor XFN 1.1
XFN
XFN 1.1 Creator

Comments

Avatar

ByteWarrior on 2004-08-20 21:30 reply

Ik weet niet of dit een idee

Ik weet niet of dit een idee is voor een Nucleus-plugin, maar in WordPress zit XFN standaard in. Als je een nieuwe link toevoegd aan de linklist, kan je dmv zo'n formuliertje direct de XFN kenmerken toevoegen...

Avatar

TeRanEX on 2004-08-21 18:19 reply

Ja ik loop inderdaad ook al

Ja ik loop inderdaad ook al lange tijd te denken op een manier om XFN op een zinvolle manier in Nucleus in te voeren in de vorm van een Plugin... (nog een beetje verder denken ;-))

Comment Atom Feed