Nieuw: Photoblog

Een tijd geleden kocht ik een Sony Ericsson T610 waarmee je, onder andere, foto'tjes kan nemen. Dit weekend heb ik een Bluetooth USB stickje gekocht zodat ik m'n T610 (die ik Sunbird heb gedoopt ;-)) draadloos kan verbinden met mijn computer. Vanaf nu plan ik dan ook om regelmatig een leuk foto'tje te posten op het nieuwe photoblog, wat in de plek is gekomen van die oninteressante webcam. Natuurlijk is er ook RSS beschikbaar van het blog. Alle foto's (en eventueel nog anderen) worden trouwens ook toegevoegd aan m'n fotoalbum.

Comments

Avatar

Weps on 2004-09-07 21:48 reply

Heb je dan ook al eens die

Heb je dan ook al eens die FMA (http://fma.sourceforge.net/) getest? Ik krijg deze week m'n laptop met bluetooth. Ik popel echt om die FMA eens uit te testen.

T610 is een fijn dingetje. Alleen het scherm steekt tegen vind ik. Als je buiten zit in zonlicht is 't moeilijk te lezen. En met die joystick heb ik ook wel eens problemen. Als ik erop druk (om te 'enteren' zeg maar) gaat ie soms toch naar het SonyEricsson menu bijvoorbeeld (omdat ik er iets te scheef op druk misschien?).

Enfin, op die twee dingen zit ik wel eens te vloeken. Voor de rest een leuk apparaatje ja. :-)

Avatar

TeRanEX on 2004-09-07 22:36 reply

Ja hoor, die FMA is

Ja hoor, die FMA is *bangelijk*! Normaal gezien schrijf schrijf ik er sevents een artikeltje over (ben nog even wat andere dingen aan het doen) :mrgreen:
Het schermpje: tja soms is het wat moeilijk maar dat hebben alle gsm's met kleuren scherm, tenzij de nieuwere die een TFT scherm hebben in plaats van een STN.
Over het joystickje: h??l af en toe heb ik dat inderdaad ook, maar dat komt omdat ik het spulletje dan inderdaad niet helemaal recht naar beneden duw

Comment Atom Feed