The Bourne Supremacy

Ooops, vergeten bloggen!

Vorige week ben ik samen met mijn schatteke naar "The Bourne Supremacy" gaan kijken.

The Bourne Supremacy is een vervolg op "The Bourne Identity" en ik vind hem persoonlijk minstens even goed, hoewel anderen daar anders over denken.

In dit vervolg wordt Jason Bourne, die sinds de vorige film in india ondergedoken leeft, verdacht van een overval. Hierdoor komt zijn verleden weer bovendrijven en maakt het hem zijn leven er niet makkelijker op. Door het voorval verliest hij zijn schuilplaats en moet hij, net zoals in de vorige film, weer op de vlucht. Tegen het einde van de film wordt dit vluchten spijtig genoeg wel een beetje langdradig tijdens de achtervolgingsscene, maar toch vond ik het een zeer leuke film!

Comments

There are no comments.

Comment Atom Feed