RFID op Americaanse Paspoorten

Als Americaan zou ik niet graag mijn volgend paspoort gaan halen. Daarop zou immers een RFID-chip opzitten. Daarmee kan men dan aan de grens automatisch je gegevens lezen. Maar niet enkel aan de grens kan men die gegevens lezen. Eigenlijk kan men ze gewoon overal lezen, als je maar over een RFID-lezer beschikt. En vermits de techniek in de toekomst ook in alle supermarkten, magazijnen, .. zal gebruikt worden zouden er dus wel eens h??l erg veel mensen kunne te weten komen wie je bent en waar je bent...
Tweakers.net - Nieuws [ Amerikaanse paspoorten krijgen RFID-chip ]

Comments

Avatar

Joris on 2004-10-24 21:54 reply

Als ik nu Amerikaan was en

Als ik nu Amerikaan was en over een startkapitaal zou beschikken, dan zou ik een bedrijf oprichten dat hoesjes maakt om het paspoort af te schermen van ongewenste scanners. Jaja ik heb geld geroken :)

Avatar

Jef Pober on 2004-10-25 23:10 reply

amerikanen zijn trouwens ook

amerikanen zijn trouwens ook ni verplicht om heelder dagen met hun paspoort rond te lopen, wij hier in Belgi? zijn bijna de enige zotten die dat moeten (met onze identiteitskaart)

Avatar

TeRanEX on 2004-10-25 23:14 reply

ja das inderdaad waar.. Ik

ja das inderdaad waar.. Ik dacht zelfs da ze in america zelfs gewoon geen paspoorten hadden, maar 't zullen de identiteitskaarten zijn da ze daar ni hebben.. of snap ik het ni goe?

Comment Atom Feed