Sport. Nu!

Passage Fitness FirstIk had al een tijdje het gevoel dat ik dringend nog eens iets van sport moest gaan doen. Ik heb vroeger wel eens Judo gedaan (dat heb ik toch zo'n 5 jaar volgehouden) en daarna eventjes badminton, maar dat is ook al weer enkele jaren geleden. Vorige week liep ik samen met m'n schatteke in't stad en kwamen we voorbij de Passage op "den oudaan". Na even te twijfelen (vooral ik dan ;-)) gingen we binnen om eens te horen hoe het allemaal juist in z'n werk gaat. We werden er h??l erg vriendelijk ontvangen (in tegenstelling tot andere fitnesszaken waar we later nog gingen kijken) en kregen onmiddellijk een rondleiding en alle info die we wensten en bovendien mochten we donderdag avond gratis een groepsles komen volgen...

Dit beviel ons allemaal nogal goed en vandaag zijn we dan ook lid geworden om in de toekomst onze conditie terug op te krikken :-)

Comments

Comment Atom Feed