uit de oude doos: MasterMind 2001

Mastermind screenshot

Zonet was ik wat opkuis aan het houden in ??n van de vele mappen op m'n harde schijf. Toevallig kwam ik wat oude spulletjes tegen die ik vroeger eens had geschreven. E?ntje daarvan is een eenvoudige MasterMind, geschreven in VB6. En ja hij werkte zelfs :). Omdat hij toch maar op m'n schijf 'stof stond te vangen' heb ik hem online gezet, met de broncodes erbij (GPL-ed).

Ik wil er overigens wel bijzeggen dat deze code van 2001 dateert en het design van het programmaatje op zo goed als niets trekt. Vandaag de dag programmeer ik wel net iets properder ;) En ook: als het ding uw computer laat crashen, ontploffen of begint op te eten, ik ben NIET verantwoordelijk ;)

Dat gezegd zijnde:
http://dev.budts.be/releases/old/
De zip downloaden, uitpakken en MasterMind.exe starten en je bent vertrokken :)

Comments

Avatar

TeRanEX on 2005-05-11 22:04 reply

ja hoor :) Maar dat is een

ja hoor :)
Maar dat is een project voor school dat ieder jaar wordt gedaan en ik zou het niet zo leuk vinden dat mensen volgend jaar ons project afgeven met hun naam eronder ;)

Avatar

None on 2007-06-08 04:42 reply

Not bad man! Look what i

Not bad man! Look what i founf hier!!!!!
- будет брать все обьявы из файлы - будет брать все обьявы из файлы - будет брать все обьявы из файлы - будет брать все обьявы из файлы

Comment Atom Feed