Digitally Imported

Af en toe luister ik al wel eens naar webradio. Meestal luister ik dan naar Maxxima of Deepmix. Soms worden er op die webradiostations wel leuke dingen gedraaid. Toch wordt er ook veel muziek gedraaid die niet echt m'n ding is en dan gaat de webradio meestal nog al snel af. Een paar dagen geleden vond ik een, voor mij, nieuwe webradio: Digitally Imported.

Digitally Imported biedt verschillende zenders tegelijk aan. Allemaal zeer specifiek gericht op één muziekstijl. Zo is er Harddance, DJ mixes, Eurodance, Deep House, Drum 'n Bass enzovoort. Naar mijn inziens is de kwaliteit van de verbinding ook erg goed en bovendien komt er vrij weinig reclame tussen.

Comments

Avatar

Jort on 2005-06-11 22:46 reply

Ik vind het maar niks daar.

Ik vind het maar niks daar. De kwaliteit is 96kbps, veels te weinig.
Als je van trance en progressive houd moet je http://www.etn.fm uitchecken. Hier is een trance en een progressive kanaal. Hele goeie kwaliteit en 192kbps (alleen maar dj mixen).

Avatar

Jort on 2005-06-12 22:03 reply

Is idd wel goed! Ik kwam er

Is idd wel goed! Ik kwam er vorig jaar ook weer via iemand achter :)

btw: ik zie nu een linkje in je linkbalk naar mijn weblog staan, ik plaats er ook wel even eentje terug.

Avatar

Bart N. on 2005-06-14 02:13 reply

Ik ben begonnen bij

Ik ben begonnen bij Lounge-radio.com, dan een tijdje DI.fm maar de laatste tijd blijf ik toch bij Deepmix steken.

Avatar

Ruben on 2005-06-14 21:56 reply

Als je cht dingen wil horen

Als je cht dingen wil horen die afgestemd zijn op jouw muzikale keuze, dan moet je de conmbinatie Audioscrobbler en Last.fm eens proberen.

[url=http://www.audioscrobbler.com]Audioscrobbler[/url] is een plugin voor verscheidene muziekafspeelprogramma's, waaronder Winamp en Windows Media Player, die al je gespeelde nummers bijhoudt en daar statistieken van opmaakt.
Op die manier weet jij wat je zoal draait, en anderen kunnen het ook zien. Het systeem geeft ook suggesties aan de hand van jouw gegevens.

[url=http://www.last.fm]Last.fm[/url] is een onderdeel van Audioscrobbler. Op deze site kan je webradio beluisteren waar de nummers gekozen worden aan de hand van de gegevens in Audioscrobbler.

Behoorlijk indrukwekkend dus :)

Avatar

Ben on 2005-06-18 18:27 reply

Ik luister meestal naar

Ik luister meestal naar [url=http://www.virginradio.co.u...]Virgin Radio[/quote]. Classic rock, groove en alles door elkaar.

Voordeel is dat ze een 160kbps Vorbis-stream aanbieden (ja dat lees je goed). Als je een beetje kwaliteitsboxen hebt, kan dat cd-kwaliteit evenaren! Enige nadeel is dat je je downloadlimiet wel wat meer in het oog moet houden dan... ;-)

Avatar

Psytrance r on 2005-10-08 12:42 reply

I use to listen all of the

I use to listen all of the daytime during my work (I work @ home :-) to different stations of digitally imported, when I do my stuff. Depending on my current feeling I choose different channels.
Because I do not understand a word which is written upon, I would be pleased to get just the point of the discussion somehow posted here.
Gonna return soon and Thx in advance.

All the best,
chris

Comment Atom Feed