Questionable Content

Enkele maanden geleden schreef Jef Pober over Questionable Content, een webcomic. Ik heb de comic toen vluchtig bekeken en het zei me wel iets maar had niet de moed om al de vorige 400 afleveringen te lezen. Gisteren ben ik toch begonnen bij de allereerste aflevering en ondertussen ben ik aanbeland bij nummer 140. En in feite is het inderdaad best wel een goede comic :). Nog 289 te gaan en ik ben bijgelezen...

Comments

Avatar

TeRanEX on 2005-08-21 15:56 reply

[quote=Ben]Geen liefhebbers

[quote=Ben]Geen liefhebbers van Dilbert?[/quote]
Tuurlijk wel :D Dilbert is een van m'n favorieten :)
Ook Garfield volg ik via rss trouwens :)

Avatar

Lapino on 2005-08-21 18:02 reply

Garfield, Dilbert en Hagar

Garfield, Dilbert en Hagar volg ik in de gazet. En QC ben ik na Jef's post ook beginnen lezen, en ondertussen ben ik "bijgelezen".

Comment Atom Feed