Hier ben ik weer

Ja ik weet het, het is erg lang geleden dat ik nog eens iets op m'n blog heb gedumpt. En nu ik al van verschillende trouwe fans reclamaties begin te krijgen dat ik nog eens iets moet schrijven kan ik er niet meer onderuit natuurlijk...

Laatste keer toen ik nog eens iets schreef was ik net enkele dagen samen met Tine. Ondertussen zijn we nog steeds héél erg gelukkig samen en dat is ook een van de redenen waarom ik sindsdien niet meer heb geblogged. We hebben gewoon erg veel samen gedaan, waaronder enkele fuiven waarop ik me als nooit tevoren heb geaumseerd. Ook het etentje met de vrienden dit weekend was héél erg gezellig (gelukkig gaan ouders af en toe als eens op vakantie, hehe) en heeft een hele reeks leuke foto's opgeleverd. Geef nu toe, voor deze foto's smelt je toch (voor 15 van de 18 dan toch, sorry Maarten ;))?

Omdat ik samen met Tine soms zo'n overvolle agenda heb zijn we nu MyHomePoint aan het beta-testen zijn, wat ons zeer goed bevalt.

Iets anders wat me de laatste twee maanden een beetje heeft bezig gehouden is Magic The Gathering. Inderdaad het overbekende Card Trading Game, dat geen introductie meer nodig heeft omdat iedereen, behalve ik, het in lang vervlogen tijden al heeft gespeeld. Tegenwoordig is het weer volledig in en ik vind het wel leuk om het af en toe eens in het jeugdhuis te spelen.

De voorbije twee zaterdagen ben ik overigens nog eens naar de koekestad geweest om nog eens wat cd'tjes te kopen. En ik zit weer helemaal in een Hed Kandi-periode. Hed Kandi brengt verzamel cd's uit met superfijne muziek. Het is allemaal vrij moderne muziek, onderverdeelt in ietsjes afwijkende genres, zoals "Disco Kandi", "Twisted Disco", "Disco Heaven", "Deeper", "Back To Love", "Nu Cool",... De disco-versies bevallen me echt enorm. Ook de mix-cd's zijn erg leuk (HEDK35 & HEDK50). Dit zijn telkens 3 gemixte cd's, waarbij ieder schijfje één van de genres bevat. Een echte aanrader dus.

Een hele andere reden waarom ik tegenwoordig niet veel 'actieve' dingen meer doe op m'n computer, is omdat ik sinds februari bij een klant zit en niet meer op het eigen kantoor van 't werk. Nu moet ik dus iedere dag over en 't weer naar Brussel (Sint-stevens Woluwe) en dat neemt natuurlijk wat meer tijd in beslag.

En verder ben ik ook bezig geweest om alle verschillende site onderdelen over te zetten naar dreamhost, zodat binnen enkele weken budts.be ook naar daar kan verhuizen.

Zo, dat was lang geleden. Ik beloof dat ik vanaf nu terug wat meer zal bloggen, tenzij ik interessantere zaken te doen heb ;)

Comments

Avatar

Maarten on 2006-03-15 08:40 reply

*trouwe fan meldt

*trouwe fan meldt zich*

Overigens, mij zomaar op het net publiceren zonder toestemming is niet vriendelijk he ;-)

Die MyHomepoint, valt dieje te syncen met Outlook zoals je met Plaxo kan?

Avatar

Ruben on 2006-03-15 16:37 reply

Eindelijk nog een wat

Eindelijk nog een wat nieuws!

Hopelijk kunne nwe binnenkort nog eens wat geek-info verwachten ;)

Comment Atom Feed