Live Jazz in Bab's Bar

Via gratisinantwerpen.be had ik een paar dagen geleden een gratis Jazz optreden van Aardbeefman gevonden. Sinds ik een paar maanden geleden (nog) meer naar jazz ben beginnen luisteren wil ik ook wel af en toe eens wat live jazz zien. Het optreden ging gisterenavond door in Bab's Bar, een onderdeel van De Kleine Wereld. Een niet al te groot gezellig cafétje op de Vlasmarkt in Antwerpen. Toen we aankwamen waren de muzikanten al druk bezig met hun instrumenten op te stellen om nadien van wal te steken. Het was best wel goed. Sommige stukken hadden heel veel 'swing', terwijl andere stukken wat moeilijker te doorgronden waren, maar ook best goed.

Het optreden

Het was dus een leuk avondje in een leuke omgeving en dat willen we zeker nog eens overdoen. Op die manier leer je ook weeral wat plekjes in 't stad kennen waar je anders niet zou komen. En het klopt inderdaad dat Jazz op CD toch niet helemaal hetzelfde is al live.

Comments

There are no comments.

Comment Atom Feed