Mozilla Calendar

Een tijdje geleden was ik alle projecten op de Mozilla website aan het bekijken. Er stond onder andere een Calendar bij en dat sprak me wel aan. Ik heb het nu juist getest omdat we voor ons project een online calendar willen gebruiken. De calendar kan je uploaden naar een server zodat je met een team de calender kan gebruiken.
Wat me nog een beetje lastig leek was het feit dat je op iedere computer eerst Mozilla Calendar zou moeten installeren om je calendar te kunnen bekijken. De gegevens worden echter opgeslagen als een iCal file en dat is (blijkbaar) een gestandaardiseerd formaat. MS Outlook kan dit bestand dus bijvoorbeeld ook lezen. En nog beter: op http://phpicalendar.sourceforge.net/nuke/ vind je een php script dat deze bestanden ook kan lezen zodat je het zelfs gewoon vanuit je browser kan lezen.
Ik ga er ??n van de dagen verder mee experimenteren en misschien voeg ik wel een calendar toe aan het weblog

planning communicatieve vaardigheden

http://users.pandora.be/edwin.de.vuyst/deadlines.html

XUL Apps > Tabbrowser Extensions - outsider reflex

Deze extension voor Mozilla Firebird moet ik zeker bekijken en uittesten.
Hiermee kan je je tabs verplaatsen en de balk ook onderaan zetten, zoals dat in opera ook gaat.
XUL Apps > Tabbrowser Extensions - outsider reflex

tooltje voor .NET

Met dit programma kan je het hele framework doorzoeken naar klassen, methodes, properties,...
http://www.aisto.com/roeder/dotnet/

Zelf ineen gestoken lessenrooster...

Amai, dien iaj, da klinkt wel goe he, maar zelf je lessenrooster samen stellen is ni echt evident... Voorlopig ziet hij er zo uit, hoewel ik er nog 1 vak ingepuzzeld moet krijgen...

lessenrooster.pdf

phpSysInfo

Lijkt mij wel een leuk gereedschapje om op een server te installeren
http://phpsysinfo.sourceforge.net

Ryan Thiessen Hello There, Mister Internet Person! > DevX

Ryan Thiessen Hello There, Mister Internet Person! > DevX
Dat is nu net wat ik ook doe. Steeds wanneer ik op een website een e-mail adres moet invullen om me ergens voor in te schrijven maak ik daarvoor speciaal een e-mail adres aan op mijn eigen domeinnaam. Blijkbaar ben ik dus niet de enige :-)

Weer noodles


noodles Wie bij de hond slaapt krijgt zijn vlooien zeker? Dus ikke ook noodles kopen in de chinese supermarkt... Vegitarische... Mja, met een halve hoeveelheid water leek het eerst redelijk te doen, maar toch niet echt mijn smaak. Volgende keer toch maar terug Aiki Noodles voor mij ze.

Nieuwe lessenrooster

't is weeral zo ver: terug naar school. Gisteren hadden we onze eerste schooldag: lessenrooster krijgen en nog wa ander papierwerk om de stoof mee aan te steken ;-) Vandaag was het kennismakingsdag. Eerst kijken naar de projecten die we nu zelf gaan moeten maken en daarna quiz waar we zoals gewoonlijk niet veel van wisten. Maandag is het de eerste echte lesdag.

lessenrooster.pdf

Nog meer noodles...

noodles Wat eet je als je om half twaalf 's middags bij je vriending bent en honger hebt? Juist! Noodles! Deze keer heel eenvoudige met kip en chilli. De chilli dierven we er niet helemaal indoen maar na enkele keren geproevd te hebben besloten we toch maar om dat wel te doen. Enkel de kip had niet echt veel smaak. Bovendien waren de noodles zelf iets te dik naar mijn goesting. Slecht waren ze niet maar ik heb er al betere gegeten